Staj İçin Öğrencilerden İstenen Evraklar
25 Mart 2024

STAJ ÖĞRENCİLERİNDENSTAJ BAŞLANGICINDA İSTENECEK BELGELER

1.     Öğrenci Belgesi (e-Devlet ya da Okuldan Islak İmzalı)

2.     Nüfus Cüzdan Fotokopisi (1 Adet)

3.     SGK Durum Belgesi (e-Devletten barkodlu güncel tarihli çıktı, SGK başlangıçları eski tarihli olan kişiler ise e-Devlet ‘’Sosyal Güvenlik Kayıt Sorgulama’’ belgesi de getirmelidir.

4.     İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Eğitimi Aldığına Dair varsa Belge ya da Transkript (Transkript Okuldan Onaylı Olmalı)

5.     Zorunlu Staj Formu/ Staj Kabul Formu 2 Nüsha (Üniversiteler İçin)

6.     Mesleki Eğitim Sözleşmesi 2 Nüsha (Kapsamı ‘’İşletmede Mesleki Eğitim ya da Staj’’olanlar ve Liselerin tamamı) okuldan onaylı ve ıslak imzalı olmalıdır.

7.     Uygulamalı Ders Sözleşmesi 2 Nüsha (Kapsamı’Uygulamalı Ders’’olan Üniversiteler) Okuldan  onaylı Islak İmzalı  olmalıdır.

DİKKAT!!! Staj Kapsamının (İşletmede Mesleki Eğitim, Staj, Uygulamalı Ders) hangisi olduğunu okulunuzdan öğreniniz.

8.     Yaka Kartı (Okul Logosu ile Stajyer Olduğunu Belirten)

9.     E-Nabız sisteminden aşı kartı çıktısı (Aşı adı, tarihi ve kişi adı olmalıdır) ya da aşı kartı fotokopisi.

10.  Sağlık Raporu ‘’Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Çalışabilir’’ ibareli.

*Gerektiğinde İş Yeri Hekiminin Uygun Gördüğü Diğer Tetkik, Tahlil ve Belgeler

*İSTENEN TETKİKLER

1.     HBsAg, Anti-HBs, Anti-HCV, Anti-HIV, Anti HAV, Kızamık, Hemogram, AST, ALT, Üre, Kreatinin, Glukoz, Kan Grubu sonuçları,

2.     KBB uzman muayenesi, KBB Uzmanı gerekli gördüğü takdirde odyometri test sonucu

3.     Akciğer grafisi raporu, anamnez ve fiziki muayene sonucuna göre EKG raporu

4.     Aile Hekimliğinde Tetanoz aşısı yapıldığını gösterir aşı kartı,

5.     Göz uzman muayenesi, psikiyatri muayenesi sonuçları.

·      Radyasyona maruz bırakılan bölümlerde çalışanlar için; 6 ayda bir hemogram, periferik yayma ((Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı veya Enfeksiyon ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı veya Hematoloji Uzmanı tarafından yapılır)

·      Yenidoğan ve çocuk bölümü öğrencilerinden; yukarıdaki tetkiklere ek olarak Hepatit A ve suçiçeği (Anti Hav IgG, vzg ıGg)markerlarına bakılması,

·      Patoloji Laboratuvarında staja başlayacaklardan; yukarıdaki tetkiklere ek olarak anamnez, fiziki muayene ve hemogram sonucuna göre uzman hekim gerekli gördüğü takdirde atipik hücre açısından periferik yayma (Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı veya Enfeksiyon ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı veya Hematoloji Uzmanı tarafından yapılır)

·      Diyetisyenlik bölümü öğrencilerinden; yukarıdaki 5 tetkike ek olarak El Hijyeni Eğitimi Belgesi,

·      Mikrobiyoloji Laboratuvarında staj yapacak öğrencilerden; yukarıdaki tetkiklere ek olarak Hepatit A (Anti HAV IgG) markerleri,

STAJYER ÖĞRENCİ BAŞLAMA  FORMU  DOLDURMA TALİMATI

ADI SOYADI

T.C KİMLİK NO

OKUL/ÜNİVERSİTE

BÖLÜM-SINIF

KURUMDA STAJA BAŞLAMA TARİHİ

FİİLİ BAŞLAYIŞ TARİHİ YAZINIZ.

STAJ BAŞLAMA TARİHİ

RESMİ STAJ YAZINIZDAKİ BAŞLAYIŞ TARİHİNİ YAZINIZ.

STAJ BİTİŞ TARİHİ

RESMİ STAJ YAZINIZDAKİ BİTİŞ TARİHİNİ YAZINIZ.

STAJ GÜNLERİ

HAFTANIN HANGİ GÜN/GÜNLERİ STAJA GELİNECEKSE (PZT-SALI-ÇARŞB-PERŞ-CUMA) GÜN OLARAK YAZINIZ.

İLETİŞİM BİLGİLERİ
(Cep Telefonu)

İLGİLİ BİRİM /KİŞİ

TAMAMLANMASI GEREKEN BAŞLIKLAR

KURUM ÇALIŞANI ADI SOYADI İMZA

STAJA BAŞLAYANKİŞİ/ TARİH / İMZA

Zemin KatEĞİTİM BİRİMİ

EĞİTİM BİRİMİNDEN BAŞLAYIŞ EVRAĞINI ALDIĞINIZDA İMZALANACAK

EĞİTİM BİRİMİ İMZASI

Zemin Kat EĞİTİM BİRİMİ

(Eğitim saati 09.30 staj günü)

EVRAKLARI TAMAMLAYIP STAJA BAŞLAYACAĞINIZ GÜN EĞİTİM BİRİMİNDEN ORYANTASYON EĞİTİMİ ALDIĞINIZDA İMZALANACAK.

EĞİTİM BİRİMİ İMZASI

ÖĞRENCİ İMZASI

Poliklinik 1.Kat 3.Koridor İSG (İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi)

(Eğitim Saati 10.30)

İSG BELGENİZ / TRANSKİRİPTİNİZ OLSUN YA DA OLMASIN İSG UZMANINA GİDEREK EĞİTİM VE İMZA ALINACAK.

İSG UZMANI İMZASI

1.Kat 3.KoridorİŞ YERİ HEKİMİ

BAŞKA KURUMDAN ALINMIŞ SAĞLIK RAPORUOLSUN YA DA OLMASIN KURUM HEKİMİNE GİDİLEREK ONAY ALINMASI GEREKMEKTEDİR.

KURUM HEKİMİ İMZASI

5.Kat ENFEKSİYON KONTROL KOMİTESİ HEMŞİRELERİ

(Eğitim Saatleri 11 30 ve 14 00)

11:30 DA YA DA 14:00 DA ENFEKSİYON HEMŞİRELİĞİ BİRİMİNDE EĞİTİM ALINDIKTAN SONRA BU BÖLÜM İMZALATILACAK

ENFEKSİYON KONTROL HEMŞİRESİ İMZASI

İLGİLİ BİRİM SORUMLUSU

STAJ YAPACAĞINIZ BİRİM SORUMLUSUNDAN İMZA ALINACAK.

BİRİMİN SORUMLUSU İMZASI

ÖĞRENCİ İMZASI

Bu form hastanemizde staj uygulamasına başlayan stajyerler için hazırlanmıştır. Formun staja başlanılan gün içinde doldurularak, Eğitim Birimi’ne teslim edilmesi gerekmektedir.

*  Staj uygunluğu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından üst yazı ile tarafımıza bildirilen isim listesinden isim kontrolü, kimlik fotokopisi, öğrenci belgesi,

** Staj uygunluğu işe giriş bildirgesi, sağlık raporu, sağlık tarama sonuçları, aşı kartı, İSG eğitim sertifikası sorgulanır. Staj yapacaklar için iş sağlığı ve güvenliği talimatı tebliği yapılır.

*** Birim Oryantasyonu ilgili birim sorumlusu tarafından yapılmaktadır.

Formun Teslim Tarihi:  ……../……./…….                                                                                       Teslim Alan Adı-Soyadı:                                          İmzası:

Dökümanların Linkini Buradan İndirebilirsiniz.
STAJ BAŞLANGICINDA İISTENECEK BELGELER
STAJYER ÖĞRENCİ BAŞLAMA FORMU / DOLDURMA TALİMATI