Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Kursu

Hastanemiz  tarafından planlanan Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 19 Şubat-30 Mart tarihleri arasında yapılacak olup, başvuru tarihleri 01 - 09 Şubat 2018’dir. Söz konusu kursa, yoğun bakım ünitesinde çalışan veya çalışması planlanan (yoğun bakımda çalışacağını belgelemesi kaydıyla) hemşire, ebe (hemşire yetkisi almış) ve sağlık memuru (toplum sağlığı) katılabilmektedir. Başvuru yapmak isteyen katılımcılar, yazımız ekinde bulunan “Başvuru Formunu” eksiksiz doldurarak, mezuniyet belgesi ve kimlik fotokopisi ile birlikte Sağlık Bilimleri Üniversitesi İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvuru yapabilirler. Özel Üniversite, Vakıf ve Özel Hastanelerden katılacak kişilerin ücret ödemesine yönelik yazı ekte yer almaktadır. Elden başvurular zemin kat Eğitim- Ar-ge Birimi odasına yapılabilir.

Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi için;

Program Sorumlusu: Mümine Mutlu
Tel: 0 212 414 15 00 (1188)
Mail: mumine.mutlu@saglik.gov.tr
Adres: Altınşehir Turgut Özal Cd. No:1 30303 Küçükçekmece/İstanbul