2018'in ilk bebeğini sayın valimiz Vasip Şahin Hastanemizde ziyaret etti.

Güncelleme Tarihi: 05/01/2018

İstanbul Valimiz Sayın Vasip Şahin ve Eşi Hanımefendi Şeyma Şahin 2018 yılının ilk doğan Yonca ve Kamuran Düner çiftinin Esila bebeğini Hastanemizde ziyaret etti.
Vali Şahin'e Hastane yönetimi ile beraber İl Sağlık Müdürü vekili  Sağlık Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Mustafa Nuray Namlı, 6.Bölge Kamu Hastaneleri Başkanı Doç. Dr. Mehmet Emin Kalkan, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ali Osman Çolak eşlik etti.
 Vali Şahin verdiği yeni yıl mesajında, "Milletimizin birlik ve beraberliği milletimizin muasır medeniyetler seviyesi üstüne çıkma amacıyla yürüyüşü önümüzdeki senelerde daha da hızlanacaktır" dedi.

• Valimiz Vasip Şahin aynı serviste tedavileri devam eden hastaları ziyaretin ardından hastane personeli ile fotoğraf çektirerek, görevi başındaki çalışanların yeni yılını kutladı.