10 Kasım Atatürk’ ü Anma Programı

Güncelleme Tarihi: 22/11/2017

SBÜ İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak kahraman milletimizin büyük önderi ve cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’ ü sonsuzluğa göçünün 79. yılında saygı, minnet ve özlemle andık. Programımız hastanemiz tarafından hazırlanan 10 Kasım kokartlarını hasta ve hasta yakınlarına, tüm hastane çalışanlarına ve stajyer öğrencilere dağıtarak başladı. Başhekimlik tarafından hazırlanan çelenk ve kasımpatılar hastane bahçesinde bulunan anıt ve çevresine yerleştirildi. Protokol ve diğer katılımcıların yerini almasıyla birlikte belirlenen araçlar ve sirenler eşliğinde bir dakikalık saygı duruşu ardından İstiklâl Marşı’ nın okunması ile bayrağımız yarıya indirildi. Programımız Başhekim Doç.Dr. Kerem ERKALP’ in anma programına katılanlara teşekkür konuşmasıyla sona erdi.