Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Aylık Eğitim Toplantısı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Aylık Eğitim Toplantısına bu ay  30 Kasım 2018 tarihinde hastanemiz ev sahipliği yapmıştır. TOKİ Toplantı salonunda gerçekleştirilen, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan sempozyuma  Sağlık Bilimleri Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları  Anabilim Dalı Başkanı  Prof Dr Murat Elevli  ile  İstanbul ili Eğitim Araştırma Hastanelerindeki  Çocuk Kliniği Öğretim üyeleri, uzman ve asistanlarının katılımıştır. Açılış konuşmalarını  Kanuni Sultan Süleyman EAH  Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim Sorumlusu Ali Ayçiçek, Hastane Başhekimi  Yard Doç Dr Mehmet Emin Güneş, Kamu Hastaneleri Başkanlığı 6. Bölge Başkan Yardımcısı Uzm Dr. Ayşegül Genç ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları  Anabilim Dalı Başkanı  Prof Dr Murat Elevli’ nin yaptığı sempozyum  Prof Dr Merih Çetinkaya’ nın  Göçmenlerde “Yenidoğan Sağlığı”  başlıklı konuşma ile başlamış olup, ardından Doç Dr Hasan Önal’ ın “Nadir Hastalıklarda Olgularla Yaklaşım ”,  Uzm Dr Özge Sağlam ve Uzm Dr Emre Dincer’ in “ Yenidoğan Cerrahi Olgu Sunumları ”, Uzm Dr Gül Karadağ’ ın “ LBRA Eksikliği ” , Asis Dr Gökhan Birşen’in  “ Leishmaniasis ”  başlıklı olgu sunumları ile toplantı tamamlanmıştır.  Sempozyumda emeği geçen hastanemiz yönetimi, çocuk sağlığı ve hastalıkları eğitim klinikleri ve tüm katılımcılara teşekkür eder başka bir toplantıda ev sahipliği yapmak üzere sağlıklı günler dileriz.