Hastanemizin Yeni Bölümlerinin Açılışı Gerçekleşti.

İstanbul Vali Yardımcısı Sayın Hulusi DOĞAN ve İstanbul İl Sağlık Müdürü Sayın Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun katılımlarıyla Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesinin üç yeni biriminin açılışı gerçekleşti.

Tüp Bebek Servisi, Psikiyatri ek binası ve Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesinin Açılışına;

İstanbul Vali Yardımcısı Hulusi DOĞAN, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Küçükçekmece Kaymakamı Hasan Kaya, Kamu Hastaneleri 6. Bölge Başkanı Doç. Dr. M. Emin KALKAN, Başkan Yardımcısı Uz. Dr. Ayşegül GENÇ, Başhekimimiz Yrd. Doç. Dr. M. Emin GÜNEŞ, Küçükçekmece Belediye Başkanı Yardımcısı Besim Müftüoğlu,  Küçükçekmece İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ali Osman Çolak, Küçükçekmece  Müftüsü Mustafa Temel, siyasi parti temsilcileri, hastane yönetimi ve çalışanları katıldı.

Açılışın konuşmalarının ardından Tüp Bebek Servisi, Psikiyatri ek binası ve Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi gezilerek, birimler hakkında bilgi alındı.

IMG_7222_copy.jpg