SBÜ İstanbul Kanuni Sultan Süleyman EAH Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı

Hastanemiz  tarafından planlanan 2. dönem Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 19 Kasım 2018 - 28 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak olup, başvurular 01 Ekim 2018-12 Ekim 2018 tarihleri arasında kabul edilecektir. Söz konusu kursa, yoğun bakım ünitesinde çalışan veya çalışması planlanan (yoğun bakımda çalışacağını belgelemesi kaydıyla) hemşire, ebe (hemşire yetkisi almış) ve sağlık memuru (toplum sağlığı) katılabilmektedir. Başvuru yapmak isteyen katılımcılar, yazımız ekinde bulunan “Başvuru Formunu” eksiksiz doldurarak, mezuniyet belgesi ve kimlik fotokopisi elden Sağlık Bilimleri Üniversitesi İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim- Ar-ge Birimi başvuru yapabilir veya aşağıda belirtilen mail adresine gönderilebilir. Özel Üniversite, Vakıf ve Özel Hastanelerden katılacak kişilerin ücret ödemesine yönelik yazı ekte yer almaktadır.

Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi için;

Program Sorumlusu: Mümine Mutlu
Tel: 0 212 414 15 00 (1188)
Mail: mumine.mutlu@saglik.gov.tr
Adres: Altınşehir Turgut Özal Cd. No:1 30303 Küçükçekmece/İstanbul
Ekler:

……………...………………………………..SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI BAŞVURU FORMU
EĞİTİM MERKEZİNİN ADI :
PROGRAM TARİHİ :
BAŞVURUDA BULUNAN PERSONELE AİT BİLGİLER
ADI SOYADI
TC NO
DOĞUM TARİHİ (GÜN/AY/YIL)
SİCİL NO
ÖĞRENİM DURUMU
ÇALIŞTIĞI SAĞLIK TESİSİ
ÇALIŞTIĞI ÜNİTENİN ADI
ÇALIŞTIĞI ÜNİTEDE ÇALIŞMA SÜRESİ
İLETİŞİM BİLGİSİ
DAHA ÖNCE ALMIŞ OLDUĞU SERTİFİKALAR (VARSA)
DAHA ÖNCEKİ ALINAN SERTİFİKALARIN TESCİL TARİHİ
DAHA ÖNCEKİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMINA BAŞVURU SAYISI
SAĞLIK TESİSİNE AİT BİLGİLER
İLGİLİ ÜNİTEDE YATAK SAYISI/VAKA SAYISI VEYA SIKLIĞI:
İLGİLİ ÜNİTEDE ÇALIŞAN TOPLAM PERSONEL SAYISI:
SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMINA İLİŞKİN SERTİFİKASI BULUNAN PERSONEL SAYISI:
Aynı anda başka bir eğitim merkezine başvurulmaması gerektiğinden, söz konusu eğitim programı tarihleri arasında düzenlenecek sertifikalı eğitim programı için başka bir eğitim merkezine başvuru yapmadığımı taahhüt ederim. Aksinin tespiti halinde herhangi bir hak iddia etmeyeceğim.
Yukarıdaki bilgilerin doğruluğunu beyan ederim.
ADI SOYADI:
İMZA: